• 问我们任何问题

    我们可以回答任何有关您移居国外的咨询,或只帮助您解答学校教育相关问题

  • 鼓励和热情

    我们的教师都在教学领域符合资格且经验丰富,亦愿意与我们长期合作。

  • 提升学生领导力

    我们为学生提供锻炼领导力的机会

  • 在课堂之外学习

    “你比你想象中的更棒”

  • 我们实现真正的国际化

    我们学校有60个国籍的学生,具有丰富的多元化文化

  • 参观我们的学校

    我们团队将在您方便的时候与您见面,带您参观学校、课堂,介绍我们的团队

  • 了解我们的学校

    时刻了解我们的新闻动态,与我们保持联系

  • 社区联系

    查看我们的日历,通过脸谱网、推特和Instagram与我们联系

Inspired Design in Early Years Makeover

Imagine being a child and having the chance to decide exactly the features you would like in your own playground? It sounds like a dream come true, but it’s the reality for our Early Years students and teachers who have been instrumental in the design of the playground and facilities which have been upgraded over the summer holidays.

The new playground features brightly coloured paths, excellent for tricycle riding, super climbing forts, balancing poles and, best of all, green “grass” hills with a very hobbit-friendly tunnel for children to ramble over and clamber through. Rainbow colours and lots of texture and light has provide a complete makeover of the Early Years reception area and central corridor as well, creating an entirely new feel to the space.

Working with an architect and landscape gardener, the Early Years team designed the space to ensure every element works well to optimize the children’s learning. According to Head of Early Years, Chris Chappell, the students were also very involved in deciding how the new playground would look. She explains, “Children as young as two were asked for feedback on which designs they liked. We gave them iPads and asked them to take photos of things they liked and things they didn’t. And when the design was complete, we invited a group of Reception students for their thoughts.”

In fact, one part of the design changed due to this consultation process. Chris continues, “One of the children, Joshua Katzin, thought one part looked dangerous. So we took his advice and added a safety net to the structure.”

The entire project, from inside to out, has been designed to enhance the flow of the learning environment, promoting and encouraging a more creative outdoor learning space where children are able to engage with the outdoors in a safe and stimulating way. The overall effect is enhanced by new natural wood furniture in light colours and with rounded shapes which, Chris says, allow children to move more freely in the spaces. She explains, “We want to encourage the children to flow naturally from one activity and area of learning to another. This new design does just that!”

Workers are busy with the finishing touches, and we'll have more photos soon.

 

分享此页面:

Share