U wilt het beste voor uw kind, wij ook

Bij de Nord Anglia International School Rotterdam (NAISR) zullen we uw kind ondersteunen door ze meer te laten bereiken dan ze ooit hadden verwacht.

  • Onze uitstekende leraren personaliseren het onderwijs voor elke leerling
  • We bereiden kinderen voor op de toekomst door het gebruik van beroemde curricula, versterkt door de wereldwijde samenwerking van Nord Anglia Education met de beste ter wereld, inclusief Massachusetts Institute of Technology (MIT).
  • We bieden een leeromgeving waar studenten zich comfortabel en veilig voelen om het leren te verrijken

NAISR is meer dan een school met uitstekende resultaten. Het is een plek waar tradities worden gewaardeerd en innovaties worden omarmd. 95% van onze ouders zegt dat hun kind het erg goed doet op school, en we weten dat uw kind het ook leuk zal vinden om bij ons te komen leren.

Leeftijds categorie
3 to 18
Nationaliteiten
42
Gemiddeld klassengrootte
15
Ratio leerlingen/leerkrachte
6 : 1
NAISR - Students

Internationaal Onderwijs

Bij NAISR bieden we hoogwaardig internationaal onderwijs voor kinderen vanaf 3 tot en met 18 jaar. Dit betekend dat kinderen zowel de basis als middelbare school bij ons kunnen volgen.
Bijna al onze studenten studeren af ​​met een IB-diploma en stromen door naar 's werelds beste universiteiten.

NAISR - Students Teachers

Kleinschalig en particulier onderwijs

Kleinere scholen met kleinere klassen garanderen meer persoonlijke aandacht voor de studenten en leiden tot betere schoolresultaten. Onze klassen zijn veel kleiner dan op Nederlandse scholen. Kleinschaligheid zorgt ervoor dat leerkrachten, mentoren, ondersteunend personeel en studenten elkaar allemaal goed kennen. Onze leraren zijn toegewijd om elk kind onderwijs te geven en te inspireren door individuele aandacht.

NAIS - EAL & Taal Programma

EAL Programma

Het NAISR EAL programma (English as an Additional Language) is ontworpen om ondersteuning te bieden aan kinderen die extra aandacht nodig hebben bij het leren van de Engelse taal. Het EAL programma op NAISR is een "sheltered immersion" programma, wat inhoudt dat studenten geplaatst worden in een Engels-sprekende omgeving (onze school) en extra ondersteuning krijgen.

NAISR - Support Services

Support Services

Het Learning Support programma biedt verschillende diensten aan, variërend van overleg met leerkrachten tot individuele instructie en begeleiding.
Bij leerlingen die extra leer, gedrag en/of sociaal-emotioneel ondersteuning nodig hebben, worden door het Student Service Team (SST) aanpak plannen besproken en in werking gezet om het succes van de studenten in de klas te garanderen.

NAIS - Music

Activiteiten

Door middel van een goed afgerond programma van activiteiten gericht op de ontwikkeling van hun competenties, talenten en zelfvertrouwen, zullen studenten vaardigheden leren die ze voor de rest van hun leven kunnen toepassen.

NAIS - Sport

Sport

NAISR is lid van de Northwest European Council of International Schools (NECIS), een organisatie van tien vergelijkbare scholen. Onze belangrijkste toernooien zijn met deze scholen. NECIS scholen worden gastheer van, en reizen naar, andere NECIS scholen tijdens het sportseizoen om deel te nemen aan wedstrijden en toernooien.

Adresgegevens

Nord Anglia International School Rotterdam

Verhulstlaan 21
3055WJ Rotterdam
The Netherlands

Map of Rotterdam

Scroll the map to view our campus locations