Welkom

Iedere ouder wil het beste voor zijn kind, wij ook. Nord Anglia biedt een hoog kwalitatieve educatie en garandeert een excellente academische uitkomst door meer dan de traditionele educatie te bieden. Onze wereldwijde schaal maakt mogelijk dat we de allerbeste leraren aantrekken en laat onze studenten deelnemen aan wereldwijde ervaringen en events, alles in een uitdagende leer omgeving waar al onze studenten graag zijn.

Op NAISR zijn we verenigd in de filosofie, om ambitieus te zijn voor studenten en leraren binnen onze familie van scholen. Wij geloven dat er geen limiet is aan wat een student kan bereiken en dat creativiteit en uitdaging ons helpen onszelf en onze studenten iedere dag te laten groeien.

NAISR heeft toegang tot het wereldwijde netwerk van support programma's om succes voor studenten te bevorderen. Wij creeren unieke mogelijkheden voor de studenten, zoals de Global Campus, een online platform voor alle studenten. Ook de samenwerking met o.a. Juillard School in New York, MIT in Boston, Unicef en King's College in London zijn onderdeel van de unieke mogelijkheden voor onze studenten.

 

  • De Nord Anglia International School Rotterdam is meer dan een school met uitstekende resultaten. Het is een plek waar tradities worden gewaardeerd en innovaties worden omarmd. Het is een buitengewone leeromgeving waar studenten van over de hele wereld bijeenkomen. Het is een plek waar studenten zich comfortabel en veilig voelen zodat ieder individu zich optimaal kan ontwikkelen.
  • Op de volgende pagina's staat meer informatie over onze school en ook over ons  EAL-programm, nederlands op NAISR, en Learning Support programma’s, het uitgebreide naschoolse activiteiten programma en de aanmeldings- en toelatingsreglementen. De beste manier om met onze school te maken is door ons te bezoeken.
Bezoek de website van de school
Leeftijds categorie
3 to 18
Nationaliteiten
42
Gemiddeld klassengrootte
15
Ratio leerlingen/leerkrachte
6 : 1

Internationaal Onderwijs

Op NAISR bieden we hoog kwalitatieve internationale educatie voor kinderen vanaf 3-18 jaar. Dit betekend dat kinderen zowel de basis als middelbare school bij ons kunnen volgen. De school is opgebouwd uit Elementary school, Middle school en High school.
De volgende onderwijsprogramma’s worden aangeboden op NAISR;
- International Primary Curriculum
- International Middle Years Curriculum
- International Baccalaureate Diploma Programme

Kleinschalig en particulier onderwijs

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN KLEINSCHALIGE SCHOOL EN KLEINERE KLASSEN?
Kleinere scholen hebben kleinere klassen en hoge leraar-leerling ratio's. Dit garandeert meer en persoonlijke aandacht voor de studenten en hun opleiding en leidt tot betere schoolresultaten. Kleinschaligheid zorgt ervoor dat leerkrachten, mentoren, ondersteunend personeel en studenten elkaar allemaal goed kennen.
Vanuit een sociaal oogpunt, een klas met een beperkt aantal kinderen maakt participatie tijdens de lessen onvermijdelijk en minder intimiderend. Kleine scholen en klassen bevorderen saamhorigheid; het wordt moeilijk voor kinderen om onopgemerkt te blijven en door de mand te vallen.

EAL Programma

Het NAISR EAL programma (English an an Additional Language) is ontworpen om ondersteuning te bieden aan kinderen die verhuisd zijn naar een nieuwe (internationale) school en een nieuwe taal (Engels) moeten leren. Het EAL programma op NAISR is een "sheltered immersion" programma, wat inhoudt dat studenten geplaatst worden in een Engels sprekende omgeving (onze school) en ondersteuning krijgen zodat zij op een zinvolle wijze kunnen communiceren in de klas.

Support Services

Het Learning Support Programma biedt verschillende diensten aan, variërend van overleg met leerkrachten tot individuele instructie en begeleiding. Leerlingen met leerproblemen waarover meerdere betrokkenen zich zorgen maken, worden besproken door het Student Service Team (SST). Deze beoordeelt leer-, gedrag- en/of sociaal-emotionele problemen waarna er strategieën worden geformuleerd om zo het succes van de studenten in de klas te garanderen.

Activiteiten

Door middel van een goed afgerond programma van activiteiten gericht op de ontwikkeling van hun competenties, talenten en zelfvertrouwen, zullen ze vaardigheden leren die ze voor de rest van hun leven kunnen toepassen.

Sport

NAISR is lid van in de NECIS organisatie. De Northwest European Council of International Schools (NECIS) is een organisatie van tien vergelijkbare scholen. Onze belangrijkste toernooien zijn met deze scholen. NECIS scholen worden gastheer van en reizen naar andere NECIS scholen tijdens het sportseizoen om deel te nemen aan wedstrijden. Aan het einde van het seizoen wordt een toernooi georganiseerd door één van de NECIS scholen.

Adresgegevens

Nord Anglia International School Rotterdam

Verhulstlaan 21
3055WJ Rotterdam
The Netherlands

Plan een bezoek
Map of Rotterdam

Scroll the map to view our campus locations