A BISB küldetése, hogy túlmutasson az oktatás hagyományos keretein.

  • Közös törekvésünk kifejleszteni a gyerekekben az aktív, önálló tanulás és gondolkodás képességét. Iskolánk soknemzetiségű, multikulturális közegében minden feltételt biztosítunk diákjaink számára ahhoz, hogy kiváló eredménnyel teljesítsenek a hivatalos nemzetközi vizsgákon (IGCSE, IBDP), és érettségi után megcélozzák a legnevesebb egyetemeket világszerte.
  • Alapelvünk az élethossziglani tanulás, az egymás iránti kölcsönös tisztelet, valamint a magas szintű viselkedési normák követése. Ezek elsajátításában kiválóan képzett pedagógusok segítik diákjainkat.
  • A Nord Anglia Education élvonalbeli oktatási intézményekkel (Massachusettsi Műszaki Egyetem, Juilliard School) együttműködve dolgozta ki iskolánk tantervét. A tanterv legfőbb célkitűzése biztosítani diákjaink jövőbeni helytállását.

A visszajelzések alapján a szülők 96%-a elégedett iskolánkkal, így biztosak vagyunk benne, hogy az Ön gyermeke is jól érezné magát nálunk.

TOVÁBB AZ ISKOLA HONLAPJÁRA

Életkor
3 to 18 év
Diák-tanár Arány
11 : 1
Átlagos osztály méret
18 fő
Nemzetiségek száma
70+
British International School - Budapest

Világszínvonalú tanterv

Iskolánk globális együttműködés eredményeként létrejött kerettanterv szerint működik, mely részben az Angliai Nemzeti Tantervre épül. Diákjaink nemzetközi érettségi bizonyítványt (IGCSE, IB) szerezhetnek nálunk.
Személyközpontú szemléletünk lényege, hogy a gyermeket egyéni képességeinek felismerésével segítsük a lehető legjobb eredmények elérésében.

British International School - Budapest - Teachers

Élvonalbeli tanárok

Angolul kiválóan beszélő nemzetközi pedagógusaink támogatják a gyermekek dinamikus fejlődését.
A szülők döntő többsége szerint példaértékű a diák-tanár kapcsolat iskolánkban.

British International School - Budapest - Arts

Juilliard Előadóművészetek

Művészi képzésünk színvonalát a New York-i Juilliard Iskolával való együttműködésünk garantálja.
Diákjainknak számos lehetősége nyílik a különféle fellépéseken és művészeti programokban való részvételre. Ezek révén önbizalmuk is fejlődik, egyúttal elsajátítják a közös alkotás és a csapatmunka szabályait.

British International School - Budapest - Students

Modern és kiválóan felszerelt létesítmény

Iskolánk campusa hívogató és barátságos környezetben helyezkedik el. A legkorszerűbb felszerelések és eszközök segítik a gyermekek egyénre szabott fejlődését.
Az iskolában működő Care&Guidance team személyes támogatást biztosít minden diákunknak az egyéni útkereséshez.

Our Location

The British International School Budapest

1037 Budapest
Kiscelli köz 17
Hungary

British International School Budapest Map Location

Scroll the map to view our campus locations